Szállítási és fizetési információk

Szállítás

FONTOS! A megrendelést követően kap egy értesítést a futárszolgálattól,amiben azt írják, hogy”Önnek csomagot adtak fel”de ez még csak az automata rendszer üzenete!A tényleges kiszállítás  időpontjáról később újabb üzenetet küldenek önnek!

A kiszállítás munkanapon 9-17 óra között történik. A kiszállítás megkezdéséről e-mail üzenetben tájékoztatjuk.
Az áru a GLS, MPL által van elküldve és kiszállítva.

A szállítási költség a célország és a csomag súlya alapján kerül megállapításra, ami a megrendelést követően számolható. A szállítási költség a számlán külön tételként kerül feltüntetésre.
A csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudunk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a fuvarlevélen a futár jelenlétében kerül rögzítésre.

Bankkártyás fizetés

A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után Önt a K&H Bank weblapjára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál „fizetés bankkártyával” feliratra kattintsanak, majd a K&H Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát és háromjegyű biztonsági kódját megadják. A K&H Bank a VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, Maestro és JCB típusú kártyákat fogadja el.
A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.
A K&H Bank a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a K&H Bank hibaüzenetben közli a hiba okát.